Prima pagina      Despre noi

Membrii fondatori

   Consiliul Director
 
Presedinte
AnaMaria Kovalciuc, regizor art.,
jurnalist, membra FIJ (Federatia Internationala a Jurnalistilor), UCIN (Uniunea Cineastilor din Romania, UARF (Uniunea Autorilor si realizatorilor de Film din Romania).
 
 
 
Vicepresedinte
 Dr. Nicolae Modreanu, realizator tv, membru FIJ (Federatia Internationala a Jurnalistilor), UARF (Uniunea Autorilor si Realizatorilor de Film din Romania).
 
 
 
Secretar
Teodora Iuliana Patrascu
Studenta Facultatea de Drept
 
 
 

Despre  Anonymo Muza

Asociatia Anonymo Muza este un ONG infiintat in octombrie 2012 care are ca scop crearea de proiecte culturale si educationale care vor promova identitatea prin diversitate intr-un spatiu cultural comun. Cu alte cuvinte va scoate in evidenta dezvoltarea spirituala a comunitatii europene prin contributia fiecarui popor cu zestrea sa de traditii, credinte si obiceiuri, cu sprijinul membrilor, voluntarilor, pe baza de donatii.
Asociatia Anonymo Muza este posesoarea certificatului CNC (Consiliul National al Cinematografiei) de Producator de Film.
 
 


Asociatia ANONYMO MUZA realizeaza filme portret la comanda pentru personalitati artistice.
 
Filmele sunt realizate de regizoarea AnaMaria Kovalciuc care in anul 2012 a luat Premiul UCIN (Uniunea Cineastilor din Romania) Opera Prima pentru acest format de documentare.
Durata documentarului este de 52 de minute, format 16:9, calitate imagine standard sau HD.
Pentru detalii ne puteti contacta pe adresa de e-mail: office@anonymomuza.ro

 

 
 

 

 
office@anonymomuza.ro