Prima pagina      Proiecte FILM DOCUMENTAR      Filme in lucru

Veni, vidi, wow!

Am venit, am vazut, wow!
 
 
O serie de documentare despre zone turistice inedite ale Romaniei.
 

Am ales o zona mai putin batută de turisti, insa cu fenomene geologice incredibile, Vulcanii Noroiosi.
Sunt zone in Romania superbe, insa le ignoram. Din comoditate sau din nestiinta ramanem nepasatori fata de turismul din propria noastră tara. Ne lamentam vazand doar lucrurile rele, insa Asociatia Anonymo Muza initiaza o campanie de promovare a turismului din Romania. Este timpul sa spunem: DA! Sunt ROMAN! Si tara mea este SUPERBA! Vino sa o vizitezi pentru a te convinge!!!
 
 

Ingeri printre oameni

 
„Dumnezeu s-a suparat pe Ingerii orgoliosi care erau convinsi ca au descoperit absolutul si i-a trimis pe pamant sa cunoasca mizeria conditiei umane. Ei inca se afla printre noi cautand prin arta frumusetea pierduta...”
 
 

 
 
Pornind de la teoria lui Theophile Gautier, proiectul isi propune sa renască gustul pentru frumusetea spirituala in constiinta semenilor nostri. Emisiunea se adreseaza unui spectru foarte larg de public intre 14 si 100 de ani!... mai ales celor care vor face pentru prima oara cunostinta cu arta, in speranta ca vor ramane spectatori fideli.
Artistul este de fapt moderatorul care comenteaza si explica publicului  viziunea sa artistica si aspiratia catre perfectiune. Nu lipesc fotografiile sau secvente filmate din arhiva personala, cu cele mai importante evenimente din viata sa. 
Locatia principala este locul sau de munca, dar nu sunt neglijate locuinta sa si nici orasul în care traieste.
 
  • Ingeri printre oameni - Nicolae Modreanu, realizator tv. 
  • Ingeri printre oameni - Voicu Enachescu, dirijor, fondator Corul Preludiu.