Evenimente

Bucharest Art Exhibition

Bucharest Art Exhibition

Bijuterie contemporană, pictură, sculptură, fotografie și design vestimentar vor străluci în atenția publicului între 3-5 decembrie 2021 orele 12,00-20,00 în Sala Regina Maria - Athenee Palace Hilton (str. Episcopiei nr. 1-3). 

În deschiderea evenimentului începând cu orele 18,00 Gabi Stănescu, compozitor și violonist va susține un concert. 

Tempus fugit, tema evenimentului din acest an ne invită la o retrospecție a evoluției artelor vizuale. Evoluția fiecărei opere a fost determinată de o schimbare majoră a concepției artistului asupra realităților înconjurătoare. 

În secția „Bijuterie Contemporană” veți admira operele lucrate în rășină, argint, aur sau platină ale maeștrilor bijutieri, absolvenți Assamblage - Institutul de Artă și Design. După un periplu prin galeriile de artă din Europa (Spania, Portugalia, Italia, Grecia, Turcia, etc.) în calitate de expozanți, artiștii bijutieri se reîntorc în București pentru a expune în cadrul evenimentului Bucharest Art Exhibition organizat de ONG Anonymo Muza și Madame Sophie. 

Pentru că tema evenimentul este timpul, cum am putea să îl măsurăm mai bine decât cu un ceas? Augustin Matei, invitat de marcă, va expune o colecție de ceasuri de lux, ce a făcut celebră Romania peste hotare în materie de bijuterie. 

Expoziția de fotografie semnată de AnaMaria Kovalciuc, despre Vulcanii Noroioși, își propune să promoveze România turistică, locuri mai puțin mediatizate și vizitate dar a căror frumusețe și importanță sunt inegalabile. 

În secția pictură veți putea admira lucrări abstracte, expresioniste semnate Iulia Păun. 

Accesul se face GRATUIT

Accesul se face pe bază de certificat verde, până la noi decizii ale Guvernului României în ceea ce privesc restricțiile impuse.


ParteneriTeatrul de Comedie 

  Black Cab


Augustin-19

Augustin Matei


# designer ceasuri  

# expoziții: expo pe Bricul Mircea, It`s all about watches Polonia, Noaptea Designerilor, Bucharest Art Exhibition.

Numele meu este Augustin și în calitate de creator de ceasuri de lux, transform timpul în mici opere de artă. Munca mea reprezintă încercarea de a capta emoțiile oamenilor, personalitățile, dorințele lor și de a le transpune în creațiile mele. Pentru că timpul este cel mai prețios lucru pe care îl avem.

124582640_5546902225335149_8060626450095568558_o

AnaMaria Kovalciuc


# regizor de film / journalist  

# expoziții: Noaptea Designerilor, Bucharest Art Exhibition.

Sunt mamă, regizor, anteprenor, omul din spatele ONG Anonymo Muza. Fotografia era o pasiune pentru mine, până când a devenit un stil de viață. Ador să imortalizez locuri, sentimente, impresii. Prin expoziția Veni, vidi, WOW! Vulcanii Noroioși, doresc să promovez un loc unic în România, cât și în Europa.

194298849_323255929364066_5961336596040952855_n

Mihaela Ciocâlteu


# artist bijutier.  

# expoziții: Romanian Jewelry Week; Milano Jewelry Week; Assamblage; Noaptea Designerilor, Bucharest Art Exhibition. 

Semperargentum este brand-ul meu de suflet prin care mă conectez cu iubitorii de bijuterii unicat lucrate manual în atelierul propriu. Fiecare bijuterie este lucrată cu dragoste, atât pentru actul creației cât și pentru modelul unicat creat.

Vivacity_v2_10801

 Iulia Păun


# artist plastic  

# expoziții: Noaptea Designerilor, Bucharest Art Exhibition.

Sunt artist plastic. Am început să pictez în 2012 ca hobby și la începutul anului 2020 am decis să renunț la cariera profesională și să îmi urmez pasiunea, pictura! De atunci experimentez, învăț și cresc ca artist, pictând în fiecare zi. Lucrările mele sunt acum expuse în colecții private din SUA, Canada, continentul asiatic și european.

Andreea Stoian

Andreea Stoian


# designer  vestimentar

# expoziții: MNAR, Bucharest Art Exhibition.

Colecția Lˋimpression dé-couvrir a fost realizată de Andreea Roxana Stoian, în timpul studiilor doctorale, coordonate de prof. univ. dr. Unda Popp, în carul Universității Naționale de Arte. Aceasta pornește de la curentul impresionist, de la care autoarea a preluat multiplele tonuri pastelate, senzația de incertitudine, de impresie vagă a peisajului și picturalitatea texturilor. A surprins adierea ușoară a vântului, pe care o simțim pentru prima dată în picturile impresioniste, en plain air, prin reinterpretarea lor în multiple straturi care se unduiesc, joacă, vibrează în mișcare.

242056664_5180382885321693_8541622954925791075_n

Luciana Răducanu


# artist bijutier

# expoziții: Bucharest Art Exhibition.

D-Light s-a născut din nevoia vitală de a crea. Dintr-o joacă în alta, din curiozitate și provocare, iubirea de frumos și determinare. Setea continuă de cunoaștere și libertatea de exprimare au dus la crearea unor produse care nu țin de reguli. 

Colecția Neuro Times este povestea mai multor timpuri, care se află în fiecare dintre noi. Cu ajutorul creierului nostru magnific, ne putem conecta la momentul prezent, ne putem imagina viitorul sau putem călători în trecut.

Viorel Loghin


Viorel Loghin


# artizan metal

# expoziții: Bucharest Art Exhibition.


Daca un om normal ar vedea în piulițe, șuruburi , chei, lanțuri, obiecte folosite în construcție, Viorel Loghin vede personaje desprinse din filmele Sience Fiction.

Două piese de rezistență în opera Artizanului - Predatorul și Motoreta Extraterestra sunt prezentate în exclusivitate în Sala Regina Maria, Athenee Palace Hilton în cadrul BAE.

20210718_140714

Ramona Ott


# artist plastic

# expoziții: Bucharest Art Exhibition.

My name is Ramona Ott, and I am a student at the University of Art and Design in Cluj-Napoca, Graphics department.

As a student, I am always focusing on self development, I am looking forward to explore styles, tehniques and concepts, for my art is still about researching and finding who I really am. This is my work. A painted sculpture, The foot. While the artwork itself is looking rather as an anatomical study, the idea I am trying to express is about touch, colors, body and dirt.

IMG_1991

Valentina Cziko


# artist bijutier  

# expoziții: Noaptea Designerilor, Bucharest Art Exhibition, Romanian Jewelry Week.

Ma numesc Cziko Valentina și creezi bijuterii din pasiune pentru metalele prețioase. Îmi place să combin argintul și cuprul cu alamă să le texturez, să le dau forme și culori. Îmi place să combin aurul de diferite culori cu pietrele prețioase și semiprețioase. Bijuteria a devenit ceva fără de care nu m-aș putea lipsi.

IMG_1782 (1)

Renata Stan


# designer

# expoziții: Bucharest Art Exhibition.

Brandul Renee D a luat naștere în anul 2017 într-un atelier din București. A fost un parcurs destul de dificil care a durat până la atingerea nivelului calitativ dorit, dar cu multă pasiune, perseverență și răbdare totul a prins contur. Brandul Renee reprezintă viziunea pe care eu, Renata Stan o am asupra imaginii.

Madalina Spiridon

Mădălina Spiridon


# artist bijutier  

# expoziții: Bienala de Bijuterie Contemporană Lisabona, Bucharest Art Exhibition, Romanian Jewelry Week.

După o îndelungă căutare, în 2019 am început incursiunea în lumea bijuteriilor. Pentru mine a devenit cel mai firesc mod de a mă exprima din punct de vedere artistic. Atenția pentru detalii mă definește iar scopul meu este de reda emoțiile în piesele create.

Cristina Dinu

Cristina Dinu


# artist plastic

# expoziții: Noaptea Designerilor, Bucharest Art Exhibition.

Sudez emoții și frezez povești în metal. Ceea ce pentru mulți este rebut metalic, pentru mine este materia primă cu care imaginația-mi zburdă prin tărâmuri neumblate. Creațiile mele sunt o eliberare de cunoscut și o scufundare într-o zonă a trăirilor nesfârșite. Prin această artă încerc să ating toți oamenii, de la cei străini de subiect, prin formele clare, până la devoratorii de artă, prin simbolurile ascunse.

Simona Cravcenco

Simona Cravcenco


# artist plastic

# expoziții: Art Box Project at Swiss Art Expo, Zurich, NAG Brașov at Atelier Magda Vacariu, Brașov, Bucharest Art Exhibition, etc.

Prin examinarea ambiguității încerc să cresc dinamica dintre privitor și mine, prin materializarea emoțiilor și investigarea dualității care se dezvoltă prin diferite interpretări. Interesele mele se învârt în jurul identității, al umanității care mă definește. În lucrările realizate am tradus într-un limbaj metaforic semnificația memoriilor punând accent pe problema spațialității în timp.

Picture 1022 (1)

Doina Băcalu


# artist bijutier

# expoziții: Bucharest Art Exhibition, Romanian Jewelry Week, Muzeul de Artă Contemporană.

Dorina este al doilea meu prenume care este extrem de rar folosit. Cumva mă reprezintă, dar nu în viața de zi cu zi. L-am asociat cu viața mea imaginară plină de cuvinte, povești, sentimente și gânduri nespuse, vise și toate celelalte care mă bântuie la nivelul subconștientului și chiar iraționalului.

Aida Sandu

Aida Sandu


# artist bijutier

# expoziții: Bucharest Art Exhibition, MNAR.

Am fost pasionată de bijuterii dintotdeauna. M-a fascinat metalul îmblânzit, fluidizat, modelat după voința omului. A venit un moment în care am vrut să fiu stăpâna metalului prețios, să-l strunesc și să-l modelez eu însămi, după chipul sufletului meu. Mai am mult până să ajung să stăpânesc metalul, dar între timp, învățând și crescând, le ofer și celorlalți părticele din psihicul propriu. 

poza cu mine

Andrei Cristian


# artist bijutier

# expoziții: Bucharest Art Exhibition.

Pentru contemporanii .... fac bijuterii din 2005. De atunci am învățat că realizarea de bijuterii nu are nicio legătură cu expresiile pline de zgomot de fond pe care le întâlnim în astfel de ocazii: „culori puternice”, „detalii luxuriante”, ori „contururi fluide”. Sau „nuanțe vibrante”. Nu. Să faci bijuterii înseamnă să lucrezi în tăcere. Liniștea dintr-un atelier de bijuterii e primul și cel mai bun semn că ai ajuns unde trebuie.  

Sabina Stan

Sabina Stan


artist plastic

# expoziții: The VIII International Biennial of Textile Miniatures - Vilnius, Lithuania, International Textile Art Biennial  Belgium, Bucharest Art Exhibition, etc.

Prin arta mea explorez interacțiunile dintre oameni, între ei, și cu mediul lor înconjurător.

Am început de la nevoia individuală de apartenență prin a crea Casa perfectă. Am descoperit că acasă este mai degrabă o stare de spirit decât un loc anume și că perfecțiunea este relativă la individ.

Alexandru Ranga

Alexandru Rangă


artist plastic

# expoziții: Bucharest Art Exhibition, Șobolani și oameni - Galeria Neagră.


Alexandru Ranga este un tânăr sculptor cu un angajament puternic. Pentru a exprima creativitatea a ales un material predilect, metalul și un animal preferat, șobolanul. Pasionat și profesionist, se atașează obiectului tridimensional, concentrându-se pe tratarea volumelor căutând naturalețea mișcării, dinamica obiectului, viul. Mânuiește metalul cu o creativitate uimitoare reușind să-i confere suplețe și chiar transparență, adăugându-i forță și plasticitate. 

Cristina Mayer

Cristina Mayer


# designer

# expoziții Bucharest Art Exhibition, etc.


Colecția „The Tango Dresse" realizată de Cristina Julietta Mayer este inspirată din tangoul Argentinian, pentru dansatoarele de tango și se dorește a fi o împletire a stilului clasic, senzual al anilor '50 cu cel modern, lejer dar elegant.


Eveniment plăcut de

LOGO Radio Guerrilla - Binili Invinge
Spread the news
1

S-ar putea să-ți placă și...