Evenimente

Bucharest Art Exhibition

Afis

Bijuterie contemporană, pictură, sculptură, fotografie și design vestimentar vor străluci în atenția publicului între 15-17 octombrie 2021 orele 16,00-24,00 în Sala Regina Maria - Athenee Palace Hilton (str. Episcopiei nr. 1-3). 

În deschiderea evenimentului începând cu orele 19,00 Gabi Stănescu, compozitor și violonist va susține un concert. 

Tempus fugit, tema evenimentului din acest an ne invită la o retrospecție a evoluției artelor vizuale. Evoluția fiecărei opere a fost determinată de o schimbare majoră a concepției artistului asupra realităților înconjurătoare. 

În secția „Bijuterie Contemporană” veți admira operele lucrate în rășină, argint, aur sau platină ale maeștrilor bijutieri, absolvenți Assamblage - Institutul de Artă și Design. După un periplu prin galeriile de artă din Europa (Spania, Portugalia, Italia, Grecia, Turcia, etc.) în calitate de expozanți, artiștii bijutieri se reîntorc în București pentru a expune în cadrul evenimentului Bucharest Art Exhibition organizat de ONG Anonymo Muza și Madame Sophie. 

Pentru că tema evenimentul este timpul, cum am putea să îl măsurăm mai bine decât cu un ceas? Augustin Matei, invitat de marcă, va expune o colecție de ceasuri de lux, ce a făcut celebră Romania peste hotare în materie de bijuterie. 

Expoziția de fotografie semnată de AnaMaria Kovalciuc, despre Vulcanii Noroioși, își propune să promoveze România turistică, locuri mai puțin mediatizate și vizitate dar a căror frumusețe și importanță sunt inegalabile. 

În secția pictură veți putea admira lucrări abstracte, expresioniste semnate Iulia Păun. 

Accesul se face GRATUIT.

Augustin-19

Augustin Matei


# designer ceasuri  

# expoziții: expo pe Bricul Mircea, It`s all about watches Polonia, Noaptea Designerilor, Bucharest Art Exhibition.

Numele meu este Augustin și în calitate de creator de ceasuri de lux, transform timpul în mici opere de artă. Munca mea reprezintă încercarea de a capta emoțiile oamenilor, personalitățile, dorințele lor și de a le transpune în creațiile mele. Pentru că timpul este cel mai prețios lucru pe care îl avem.

124582640_5546902225335149_8060626450095568558_o

AnaMaria Kovalciuc


# regizor de film / journalist  

# expoziții: Noaptea Designerilor, Bucharest Art Exhibition.

Sunt mamă, regizor, anteprenor, omul din spatele ONG Anonymo Muza. Fotografia era o pasiune pentru mine, până când a devenit un stil de viață. Ador să imortalizez locuri, sentimente, impresii. Prin expoziția Veni, vidi, WOW! Vulcanii Noroioși, doresc să promovez un loc unic în România, cât și în Europa.

194298849_323255929364066_5961336596040952855_n

Mihaela Ciocâlteu


# artist bijutier.  

# expoziții: Romanian Jewelry Week; Milano Jewelry Week; Assamblage; Noaptea Designerilor, Bucharest Art Exhibition. 

Semperargentum este brand-ul meu de suflet prin care mă conectez cu iubitorii de bijuterii unicat lucrate manual în atelierul propriu. Fiecare bijuterie este lucrată cu dragoste, atât pentru actul creației cât și pentru modelul unicat creat.

Vivacity_v2_10801

 Iulia Păun


# artist plastic
# expoziții: Noaptea Designerilor, Bucharest Art Exhibition

Sunt artist plastic. Am început să pictez în 2012 ca hobby și la începutul anului 2020 am decis să renunț la cariera profesională și să îmi urmez pasiunea, pictura! De atunci experimentez, învăț și cresc ca artist, pictând în fiecare zi. Lucrările mele sunt acum expuse în colecții private din SUA, Canada, continentul asiatic și european.

IMG_1991

Valentina Cziko


# artist bijutier  

# expoziții: Noaptea Designerilor, Bucharest Art Exhibition, Romanian Jewelry Week.

Ma numesc Cziko Valentina și creezi bijuterii din pasiune pentru metalele prețioase. Îmi place să combin argintul și cuprul cu alamă să le texturez, să le dau forme și culori. Îmi place să combin aurul de diferite culori cu pietrele prețioase și semiprețioase. Bijuteria a devenit ceva fără de care nu m-aș putea lipsi.

SimonaGirbou

Simona Gîrbou


# artist bijutier  

# expoziții: Romanian Jewelry Week, Bucharest Art Exhibition.

Născută din pasiune și capabilă, la rândul ei, să stârnească pasiuni, povestea Bizar Concept a fost și este o continuă căutare de sens. Iar după îndelungi experiențe creative, m-am oprit la bijuteria contemporană.  Respingând tiparele, simetria și stereotipurile, fiecare bijuterie îmbracă o formă unică, la fel ca și purtatoarea ei.

NP1A4653 1

Matca


# parfumieri  

# expoziții: Bucharest Art Exhibition.

Creăm parfumuri cu latură complexă și sălbatică. Prin parfumurile noastre încercăm să comunicăm limba magică a lumii vegetale. În atelierul nostru aducem laolaltă uleiuri prețioase, rășini, extracte, absoluturi ce vin din locuri îndepărtate și misterioase. Ne lăsăm inspirați de ele și de sinergia dintre molecule pentru a crea parfumuri. Trebuie doar să te oprești, să inspiri și să observi povestea ce se relevă pe pielea ta unică.

Madalina Spiridon

Mădălina Spiridon


# artist bijutier  

# expoziții: Bienala de Bijuterie Contemporană Lisabona, Bucharest Art Exhibition, Romanian Jewelry Week.

După o îndelungă căutare, în 2019 am început incursiunea în lumea bijuteriilor. Pentru mine a devenit cel mai firesc mod de a mă exprima din punct de vedere artistic. Atenția pentru detalii mă definește iar scopul meu este de reda emoțiile în piesele create.

Portret_Andreea Roxana Stoian (1)

Andreea Stoian


# designer  vestimentar

# expoziții: MNAR, Bucharest Art Exhibition.

Colecția Lˋimpression dé-couvrir a fost realizată de Andreea Roxana Stoian, în timpul studiilor doctorale, coordonate de prof. univ. dr. Unda Popp, în carul Universității Naționale de Arte. Aceasta pornește de la curentul impresionist, de la care autoarea a preluat multiplele tonuri pastelate, senzația de incertitudine, de impresie vagă a peisajului și picturalitatea texturilor. A surprins adierea ușoară a vântului, pe care o simțim pentru prima dată în picturile impresioniste, en plain air, prin reinterpretarea lor în multiple straturi care se unduiesc, joacă, vibrează în mișcare.

242056664_5180382885321693_8541622954925791075_n

Luciana Răducanu


# artist bijutier

# expoziții: Bucharest Art Exhibition.

D-Light s-a născut din nevoia vitală de a crea. Dintr-o joacă în alta, din curiozitate și provocare, iubirea de frumos și determinare. Setea continuă de cunoaștere și libertatea de exprimare au dus la crearea unor produse care nu țin de reguli. 

Colecția Neuro Times este povestea mai multor timpuri, care se află în fiecare dintre noi. Cu ajutorul creierului nostru magnific, ne putem conecta la momentul prezent, ne putem imagina viitorul sau putem călători în trecut.

241366823_1007991179773863_8336247219639268209_n


Viorel Loghin


# artizan metal

# expoziții: Bucharest Art Exhibition.


Daca un om normal ar vedea în piulițe, șuruburi , chei, lanțuri, obiecte folosite în construcție, Viorel Loghin vede personaje desprinse din filmele Sience Fiction.

Două piese de rezistență în opera Artizanului - Predatorul și Motoreta Extraterestra sunt prezentate în exclusivitate în Sala Regina Maria, Athenee Palace Hilton în cadrul BAE.

  •  
  •  
  •  
  •  

S-ar putea să-ți placă și...