seria interviuri

Laura Moisa – despre stil și bucuria de a crea bijuterii

Laura Moisa este femeia inspirație. Femeia pe care o admiri pentru reușitele pe plan profesional, femeia pe care o admiri pentru felul în care se îmbracă și își accesorizează ținuta, femeia pe care o admiri pentru atitudine. Laura este un influencer în zona modei și stilului vestimentar, artist bijutier și anteprenor, ce sprijină societatea, preponderent feminină, prin programul Atitudine prin Vestimentație și Accesorii. 

Sabina Stan – spirit liber de artist

Sabina Stan este un artist plastic cu o sensibilitate aparte. Preferă să se exprime liberă, neîngrădită de curente sau rigori. Arta ei vorbește despre sentimente și nevoia omului de a se integra în natură, nu de a integra natura în artă. Lucrările Sabinei sunt un manifest. Nevoia de a ne proteja mediul înconjurător, de a ne asculta inima, de a urma drumurile întortocheate ale vieții precum sfoara ce se împletește pentru a forma piesa de artă este primordială.

seria documentare Îngeri printre oameni

Eugen Raportoru

Pictor

Un film documentar portret la care am lucrat cu drag, unul din preferatele mele aș putea spune. Veți descoperi o frumoasă poveste despre perseverență, artă și succes.  AnaMaria Kovalciuc (regizor art.)

mai mult...


Dan Stoica

 Regizor, fotograf, scriitor

Personaliate complexă, ce fascinează prin opera sa. 

Colectia de Artisti Plastici

Flori/Flowers In Situ

8 artiști români ambițioși, cu vârste, experiență, abordări și stiluri diferite, se întâlnesc la ”Caminul Arttei” pentru o expoziție colectiva work-in-progress a rebours, utilizând orice materiale și tehnici își doresc ținând cont doar de tema aleasă și de deadline.

24 februartie 2017, vernisajul expoziției artiștilor Patricia Teodorescu, Andreea Albani, Eugen Raportoru, Dragoș Bojin, Adrian Dică, Răzvan Nastase, Daniel Roșca și Dan St. Andrei.

Curator Diana AndreiExpoziție Eugen Raportoru / Bogdan Turcea