Articole și interviuri

Atelier Andreea Lupu – minimalism și piele

IMG_6265

Femeile de succes sunt un model pentru fiecare dintre noi, iar Andreea Lupu este un exemplu!

Atunci când sufletul vibrează pe alte note decât cele alese de noi, pare dezacordat. Apar neîmplinirile și dorința de ceva mai mult. Puțini oameni însă, au curajul să asculte acea muzică armonioasă și să îi facă sufletului pe plac. Andreea Lupu face parte din categoria oamenilor ambițioși și curajoși care au construit o afacere de succes. (un interviu de AnaMaria Kovalciuc)

IMG_4311-scaled

Cum arăta viața ta înainte de a deveni artizan pielar? 

Toamna anului 2017 a fost momentul de cotitură cel mai semnificativ din viața mea profesională. Mamă a doi copii, corporatist de mai bine de 13 ani, am simțit o nevoie aproape dureroasă de a schimba ceva în viața mea. Am început prin 2015 să-mi caut un soi de evadare în activitatea de make-up artist. Ciudat sau nu, de aici a pornit toată aventura mea în pielărie. Ca orice make-up artist care se respectă , mi-am dorit o husă pentru pensule personalizată și mi-am comandat una la un artizan brașovean. Aveam de mai mult timp atracția asta magnetică pentru produsele din piele, însă momentul când am intrat în atelierul artizanului respectiv ca să-mi ridic comanda, a fost declick-ul de care aveam nevoie. Am ieșit de acolo cu un produs foarte frumos și cu un vis uriaș! 

107868973_4303175563027695_157332843841508736_o

Cum a luat naștere Andreea Lupu Atelier? 

Am început cu o agendă ! Au urmat ore multe de cercetare, prospectare și învățare. Fiind în concediu de maternitate, am avut șansa timpului… Am investit în câteva scule și 2 bucăți de piele. În ianuarie 2018, cu îndrumări pe chat de la un alt artizan din breaslă am făcut prima geantă pentru sora mea. Au urmat câteva portofele bărbătești. Foarte interesant a fost că au început să apară comenzi și în destul de scurt timp nu mai făceam față cererilor. Lorem ipsum dolor sit amet

IMG_6324

Cum a luat naștere Andreea Lupu Atelier? 

Am început cu o agendă ! Au urmat ore multe de cercetare, prospectare și învățare. Fiind în concediu de maternitate, am avut șansa timpului… Am investit în câteva scule și 2 bucăți de piele. În ianuarie 2018, cu îndrumări pe chat de la un alt artizan din breaslă am făcut prima geantă pentru sora mea. Au urmat câteva portofele bărbătești. Foarte interesant a fost că au început să apară comenzi și în destul de scurt timp nu mai făceam față cererilor. 

IMG_6280
1

Cum ai descoperit ca vrei sa lucrezi cu piele? 

Pentru faptul că viața mea de artizan pielar s-a dezvoltat cu atâta ușurință, naturalețe și într-un timp relativ scurt, am avut mereu impresia că pielea m-a ales pe mine nu eu pe ea. Asta e o onoare, cu care, cred cu tărie, te întâlnești o singură dată în viață. Am urcat fără nicio ezitare în acest tren și vreau să spun că această călătorie e la fel de spectaculoasă în fiecare zi. Mă simt cea mai norocoasă ființă de pe pământ, așa… la nivelul meu mărunt raportat la Universul ăsta infinit! În prezent am peste o mie de produse lucrate și bucuria cea mai mare este că sunt oameni care revin constant la mine. Asta înseamnă că împărtășim aceeași viziune, aceleași valori și suntem conectați la aceeași energie. Acesta e unul din motivele pentru care nu prea cred în ideea de concurență în domeniile creative . 

106898789_4273384139340171_2701739840641426606_o

Care este deviza ta, după ce te ghidezi?

 

Filosofia după care mă ghidez în munca mea este una foarte simplă: design minimalist, funcționalitate și multă, multă dăruire. Făcând lucrurile astfel, e aproape imposibil să eșuezi. 

107907949_4303176903027561_8052429081363687792_o

Care este deviza ta, după ce te ghidezi?


Filosofia după care mă ghidez în munca mea este una foarte simplă: design minimalist, funcționalitate și multă, multă dăruire. Făcând lucrurile astfel, e aproape imposibil să eșuezi. 

IMG_6339

Unde vezi pe viitor afacerea ta de succes?  


Știu că sună bizar, poate, însă tot ce s-a petrecut până acum a fost ca un bulgăre care a continuat să crească fără ca eu să îmi propun vreun plan de business sofisticat și a funcționat perfect. Totul a fost muncă, bucurie, prezență în ceea ce fac. De aceea nu am un plan pentru viitor, știu doar că vreau să fac asta în fiecare zi, iar planul cel mai bun, știu cu atâta certitudine că se va arăta singur, încât nu vreau să limitez posibilitățile pe care eu poate nu le văd, schițând vreunul.

atelier andreea lupu
  •  
  •  
  •  
  •  

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *